No hungover with mezcal

Mezcal giver ikke tømmermænd

Mezcal giver ikke “tømmermænd” og er den mest ideelle alkohol til menneskeligt forbrug.

Af alle de likører og alkoholer som findes i verden, er den mexicanske Mezcal sansynligvis den mest perfekte molekylære sammensætning for mennesker.

Mezcal  drikkes oftere udenfor Mexico’s grænser end indenfor.

Det er den mest fuldendte alkohol, der findes i verden, sagde Sergio Inurrigarro, præsident for foreningen Pro Cultura de Mezcal og Mezcal-ambassadør, til verdenssamfundet.

I interviewet forud for hans deltagelse i konferencen, “Mezcal – Traditionelle dråber” fortalte Inurrigarro, at både Mezcal og Tequila, bliver betragtet som laverestående alkoholer, men efter et institut i Chicago, Illinois, i USA, som har dedikeret sig til at foretage organoleptiske videnskabelige og sensoriske undersøgelser af øl, vin og finere alkoholer, kom de til den konklusion, at Mezcal er den reneste alkoholiske drik i verden.

Han forklarede, at alle alkoholer er monosaccharider, som leveren skal nedbryde, hvilket vil sige at transformere og forandre effekten kendt som de “tømmermænd” den provokerer.

I modsætning til andre alkoholiske drikke kommer Mezcal fra polysaccharider, der på tidspunktet for berøring af munden begynder at udfolde sig, og omdannelsen af ​​alkohol i kroppen går hurtigere end nogen anden. Han mindede os også på, at de gamle mexicanere spiste agave-kaktussen før de spiste majs, men at Mezcal i mange århundrede blev set på med skepsis.

Vi er en af ​​de centrale nationer i verden, og vi betragter vores produkter af første klasse. Den vigtigste forbruger af Mezcal er USA, efterfulgt af Rusland, Chile, Australien og Tyskland.

Til slut informerede Inurrigarro os om, at den nuværende oprindelsesbetegnelse inkluderer otte mexicanske stater: Oaxaca, med 75 procent af den samlede produkion, efterfulgt af Guerrero, San Luis Potosi, Zacatecas, Tamaulipas, Guanajuato og Michoacan.

Mezcal Kompagniet levere nogle af de bedste brands i Mexico som kan anskaffes på webshoppen her.